KUCHARZ - planowany początek kursu 10.2020

24.09.2020

Celem kursu jest zapoznanie uczestników kursu z zagadnieniami dotyczącymi m.in.:

  • planowania produkcji, 
  • surowców gastronomicznych, 
  • obróbki wstępnej surowców,
  • technik sporządzania dań podstawowych, dań głównych i przekąsek,
  • wypieku ciast,
  • sporządzania deserów i napojów, 
  • sporządzanie potraw specjalistycznych, 
  • ekspedycji wyrobów kulinarnych. 

INFORMACJE

  • 80 godzin 
  • koszt kursu - 1 100,00 zł
  • planowany początek kursu - 2 połowa października 2020
  • po ukończeniu kursu uczestnik otrzyma zaświadeczenie o ukończeniu kursu

ZAPISY NA KURS

Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Bytomiu

ul. Powstańców Śląskich 6

41-902 Bytom

tel. 32 281 43 37

e-mail: bytom@zdz.katowice.pl